logohome

Maak werk van je WORK-LIFE

mailto : christel.devalck@skynet.be

GSM 0486/ 71 26 81

Home

Aanbod

Individuele coaching

1. Loopbaancoaching

We helpen uitzoeken wat je wil en kan en we zetten samen een stappenplan uit om effectieve veranderingen in de werksituatie door te voeren.

2. Outplacement begeleiding

We geven ondersteuning bij de verwerking van het ontslag en we helpen je opnieuw je plaats te vinden in het arbeidscircuit door bewustwording van waarden, dromen en kwaliteiten.

3. Competentie-ontwikkeling

Naargelang de vraag van je bedrijf of van jezelf komt werken we samen een stappenplan uit om specifieke competenties (zoals communicatievaardigheden, leidinggeven, voeren van functioneringsgesprekken, presenteren van voordrachten...) verder te trainen via individuele coaching.

4. Burnout re´ntegratiebegeleiding

Deze begeleiding geeft je inzicht in de verschillende fasen van het burnoutproces, het herstel van de work-life balans en de re´ntegratie op de werkvloer.

 

Workshops

1. Training effectief communiceren

Gericht op bedrijven en teams die zich willen vervolmaken op het vlak van communicatievaardigheden. Naargelang de behoeften wordt een maatprogramma opgezet.

2. Training herkennen en voorkomen van burnout

Gericht op bedrijven die hun leidinggevenden willen sensibiliseren om de signalen van burnout bij hun medewerkers en zichzelf tijdig te herkennen en op constructieve wijze aan te pakken. We geven hierbij inzicht in de verschillende fasen van het burnoutproces en tips tot voorkoming.

Visie

Aanbod

Aanpak

Praktisch

Getuigenissen